Marketingcommunicatie medewerker

Marketingcommunicatie medewerker

Marketingcommunicatie medewerker 

Lijkt het je leuk om onze organisatie beter op de kaart te zetten? Ben jij in staat om het juiste  assortiment samen te stellen op basis van een slimme analyse? Ga jij een sterker merk bouwen? En ben je een echt organisatietalent? Dan zijn we op zoek naar jou!

Decowraps

Decowraps is een toonaangevend leverancier van innovatieve verpakkingsconcepten voor bloemen en planten voor de Amerikaanse en Europese markt. Ons design team ontwikkelt producten op basis van de laatste trends voor alle seizoenen en feestdagen, desgewenst afgestemd op specifieke behoeftes van de klant. Wij focussen op het supermarkt kanaal en haar leveranciers.   

Functie

Als marketingcommunicatie medewerker ben je de spin in het web tussen verkoop en design. Je brengt de marktpotentie in kaart en vertaalt nieuwe ideeën naar goed verkopende producten. Daarnaast ben je een creatieve geest die onze producten op een leuke manier onder de aandacht kan brengen.

Als marketingcommunicatie medewerker bestaan je taken verder uit:

Wij vragen:

Dit krijg je ervoor terug: 

Het werk van een marketingprofessional bij Decowraps is uitdagend en complex. Er is veel ruimte is voor eigen initiatief en er is een open en familiaire sfeer.

Decowraps is een snelgroeiende organisatie waar wereldwijd ruim 350 mensen werken. De vestiging in Nederland is de groeibriljant van de organisatie waarvoor momenteel ruim 25 mensen actief zijn.

Iets voor jou? Stuur jouw motivatiebrief en cv op naar: shogervorst@decowraps.com