Stagiair(e) Marketing

Stagiair(e) Marketing

Stagiair(e) Marketing

Lijkt het je leuk om mee te draaien in een creatieve, snel groeiende organisatie? Ben jij in staat om onze organisatie nog beter op de kaart te zetten met frisse ideeën en kun je deze ook uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Decowraps

Decowraps is een toonaangevend leverancier van innovatieve verpakkingsconcepten voor bloemen en planten voor de Amerikaanse en Europese markt. Ons design team ontwikkelt producten op basis van de laatste trends voor alle seizoenen en feestdagen, desgewenst afgestemd op specifieke behoeftes van de klant. Wij focussen op het supermarkt kanaal en haar leveranciers.   

De stageplek

Als stagiair(e) ben je een creatieve geest die onze producten op een leuke manier onder de aandacht kan brengen. Je taken bestaan verder uit:

Wie zoeken wij:

Dit krijg je ervoor terug: 

Het werk bij Decowraps is uitdagend en complex. Er is veel ruimte is voor eigen initiatief en er is een open en familiaire sfeer.

Decowraps is een snelgroeiende organisatie waar wereldwijd ruim 350 mensen werken. De vestiging in Nederland is de groeibriljant van de organisatie waarvoor momenteel ruim 25 mensen actief zijn.

Iets voor jou? Stuur jouw motivatiebrief en cv op naar: shogervorst@decowraps.com